mStack’s TechDay was ook dit keer weer een groot succes!

Dit jaar hebben we besloten om onze programmeervaardigheden te testen en uit te breiden door het programmeren van de Lego Mindstorms-robot. De opdracht was: een uitgezet parcours afleggen met informatie verkregen uit de sensoren in zo’n kort mogelijke tijd en de resultaten waren verbluffend.

Lego Robot

Alle collega’s waren opgedeeld in teams en zijn aan de slag gegaan met het bouwen en programmeren van onze eigen Mindstorms-robots. Het was een leuke en uitdagende ervaring, waarbij we onze creativiteit en vaardigheden op de proef hebben gesteld. We hebben met pair-programming ervaren hoe we de sensoren en motoren van de Mindstorms-robot kunnen gebruiken om complexe taken uit te voeren met gebruik van .NET.

Pair-programming

Het was geweldig om te zien hoe ieder team zijn eigen robot tot leven bracht en deze programmeerde om verschillende taken uit te voeren, zoals het volgen van lijnen, en het vermijden van obstakels. En wat hebben onze collega’s hun creativiteit laten zien! Er werden allemaal verschillende ontwerpen gemaakt van unieke robot-constructies.

Na een dag vol programmeren, testen en fine-tunen en parcourtjes rijden, was aan het eind van de dag de prijsuitreiking voor het team met de meest succesvolle robot.

Al met al was de Techday van mStack een geweldige ervaring waar we hebben geleerd en gelachen en waar we onze vaardigheden hebben verbeterd. We kijken nu al uit naar de volgende uitdaging die ons te wachten staat!

Gezellig samenzijn