Kraak de cloud

Maak uw applicaties stabieler, sneller en beter schaalbaar, met een gerichte inzet van cloudtechnologie. Samen brengen we in kaart hoe de cloud het beste voor uw organisatie werkt. Nu en straks. Want profiteren van de cloud is meer dan migreren naar virtual machines. Aansluitend vertalen we onze visie in een duidelijk plan van aanpak, met concrete doelstellingen, planning en todo’s.

Accelereer met continuous deployment & delivery

Besteed minder tijd aan testen, opleveren en installatie van software. Werk vele keren sneller en effectiever met continuous deployment & delivery. U ontvangt in korte tijd testresultaten en feedback over de opgeleverde applicatie, terwijl uw klant eerder profiteert van de nieuw ontwikkelde software.

Nog betere software ontwikkelen

Er is software en er is software. Professioneel geschreven software is robuust, snel, schaalbaar, onderhoudbaar en wordt automatisch getest. Onze developers en architecten weten dit én weten hoe ze u en uw teams kunnen helpen om deze zaken te realiseren. Wij helpen niet alleen met het schrijven van code, we schrijven ook graag betere code en nemen uw eigen medewerkers daar graag in mee. Daarmee verhogen we de kwaliteit van uw software en uw organisatie. Het gevolg? Efficiëntere teams, minder incidenten en een tevreden eindgebruiker.

Uw organisatie klaar voor morgen

Alles verandert. Uw business, technologie, de opkomst van de cloud en de mogelijkheden die Microsoft biedt. Daarbij neemt het verandertempo sterk toe. Met mStack blijft u op koers. Als onze partner informeren we u proactief. We komen met ideeën en oplossingen die passen bij uw organisatie en doelstellingen. Ambitieus en realistisch.